Meny

Sitting Feather funktionskläder för dig med funktionsvariation

Sitting Feather funktionskläder för dig med funktionsvariation.

Sitting feathers skapar funktionskläder för alla säsonger, höst och vår, varma sommardagar och bistert vinterklimat.

Produktion och huvudkontor har vi i Åsele i Södra Lappland, omgiven av skogar, sjöar och berg – en vildmak som inspirerar!

Väljer du kläder från Sitting Feather får du kläder med högkvalité och bekvämlighet.

Sitting Feather AB tillverkar snygga och praktiska kläder för rullstolsburna och personer med olika typer av  funktionsvariation. Vår målsättning är att tillhandahålla snygga och praktiska kläder till en kundgrupp som kan ha svårt att få sina behov tillgodosedda i den vanliga konfektionen.

Vi har satsat mycket på byxor och ytterplagg som är lätta att ta av och på.  En annan mycket populär produkt är vår pyjamas som används som vid inkontinens för de som gärna tar av sig inkontinenshjälpmedlet.

Sitting Feather funktionskläder för dig med funktionsvariation, vår filosofi

Vår filosofi är att man ska känna omtanken i våra plagg med dess smarta lösningar, som gör av- och på klädning enklare. Kvalitén är mycket hög och kläderna är sydda för att hålla.

Egen erfarenhet hjälper oss i produktionen

Sitting Feather funktionskläder för dig med funktionsvariation

Sitting Feather funktionskläder för dig med funktionsvariation

Vi har egen erfarenhet av arbete med äldre och funktionsvarierade det gör att vi kan överföra de erfarenheterna i vår klädkollektion. Alla våra plagg är väl testade och innehåller flertalet smarta lösningar för att göra vardag och fest enklare. För brukare och eventuell assistent.

Vi väljer omsorgsfullt ut tyger av fin kvalitet, syr sömmar som håller och vi syr också in upplysningsmärken i kläderna, upplysningsmärkena innehåller tvätt- och strykråd samt säger Dig vem av våra sömmerskor som sytt Ditt plagg.
Dessutom finns en rad för Ditt namn där Du kan skriva med textilpenna. Du slipper sy fast någon namnetikett.