Meny

Sitting Feather funktionskläder för dig med funktionsvariation

Sitting Feather funktionskläder för dig med funktionsvariation.

Sitting feathers skapar funktionskläder för alla säsonger, höst och vår, varma sommardagar och bistert vinterklimat.

Produktion och huvudkontor har vi i Åsele i Södra Lappland, omgiven av skogar, sjöar och berg – en vildmak som inspirerar!

Väljer du kläder från Sitting Feather får du kläder med högkvalité och bekvämlighet.

Sitting Feather AB tillverkar snygga och praktiska kläder för rullstolsburna och personer med olika typer av  funktionsvariation. Vår målsättning är att tillhandahålla snygga och praktiska kläder till en kundgrupp som kan ha svårt att få sina behov tillgodosedda i den vanliga konfektionen.

Vi har satsat mycket på byxor och ytterplagg som är lätta att ta av och på.  En annan mycket populär produkt är vår pyjamas som används som vid inkontinens för de som gärna tar av sig inkontinenshjälpmedlet.

Sitting Feather funktionskläder för dig med funktionsvariation, vår filosofi

Vår filosofi är att man ska känna omtanken i våra plagg med dess smarta lösningar, som gör av- och på klädning enklare. Kvalitén är mycket hög och kläderna är sydda för att hålla.

Det ska vara enkelt att vara aktiv

Sitting Feather funktionskläder för dig med funktionsvariation

Sitting Feather funktionskläder för dig med funktionsvariation

Vi har själva arbetat med både yngre och äldre som har någon funktionsvariation, idag överför vi de erfarenheterna i vår svenskproducerade klädkollektion. Alla våra plagg i vår konfektion är väl testade och innehåller flertalet smarta lösningar för att göra vardag och fest enklare. Hos oss kan du dessutom få plagg specialanpassade utifrån just dina önskemål. Det ska vara enkelt att vara aktiv. Klädkollektionen har vi fått mycket beröm för, av både brukare och assistenter.

Är du rullstolsburen har vi många bra plagg som är speciellt designade för just dig.  Vi har också plagg som är specialdesignade för våra äldre kunder. Varmt välkommen att titta in i vår webbutik.

Vi väljer omsorgsfullt ut tyger av fin kvalitet, syr sömmar som håller och vi syr också in upplysningsmärken i kläderna, upplysningsmärkena innehåller tvätt- och strykråd samt säger Dig vem av våra sömmerskor som sytt Ditt plagg.
Dessutom finns en rad för Ditt namn där Du kan skriva med textilpenna. Du slipper sy fast någon namnetikett.